Babyboom för Michaela Forni: “Många som hjälps åt”

Michaela Forni

Influencern om det växande företaget  – och den växande familjen.

Michaela Forni och partnern Damon Foroozesh har mycket att glädjas åt just nu. Deras gravidapp Baby Journey gick enligt senaste årsredovisningen med en vinst på 2,2 miljoner kronor under 2022. Samtidigt har man mer än fördubblat omsättningen. 

Vi har investerat massor i att utveckla nya revolutionerande funktioner för livet med småbarn, samt i personal för att inom kort lansera på nya marknader. Trots detta så lyckades vi behålla vinsten vilket vi är extremt stolta över. Vi driver ett välmående företag som hittat rätt sätt att växa på, vilket känns extra kul i dessa tider, säger Michaela Forni i en kommentar till Influens.

Baby Journey har sedan lanseringen 2020 växt till att bli Sveriges största gravidapp och nu siktar företaget på att expandera, bland annat med fler anställda. Samtidigt är det inte bara företaget som växer – nyligen välkomnade paret och Baby journey-grundarna sitt andra barn. 

Att driva företag med sin partner samtidigt som familjen hemma växer är en ekvation som är svår att få ihop, men allt går om det finns en stor dos passion, respekt, förståelse och kärlek med i bilden. Vi är många som hjälps åt för att få ihop allting och tillsammans är ingenting omöjligt. Att göra det med så fantastiska kollegor som jag har på Baby Journey underlättar verkligen!