Bianca Ingrosso om det nya bolaget: ”Folk kommer nog inte att vara chockade”

Bianca Ingrosso

För några veckor sedan skrev vi om Bianca Ingrossos nya men ännu hemliga satsning – Ani Who AB. Ett bolag som, enligt uppgifter från Bolagsverket, hennes koordinator Lovisa Worge också sitter med i. Andra som också finns med i den nya styrelsen är Mikael Snabb och Jesper Matsch, som båda är medgrundare av sminkföretaget Caia Cosmetics tillsammans med Bianca. 

Bianca, som anges som styrelseledamot, har inte delat med sig av några detaljer kring Ani Who. Men nu bekräftar hon att ett nytt bolag är på gång.

Vi jobbar varje dag med det. Jag kan inte säga vad vi kommer att släppa eller vad det är, men folk kommer nog inte att vara chockade. Så kan man säga. Det är något som både jag och Lovisa brinner för och älskar, säger Bianca Ingrosso i en intervju med Breakit.

Enligt den information som finns hos Bolagsverket ska Ani Who AB ägna sig åt e-handel med mode och accessoarer. Något som Bianca inte vill kommentera men hintar om att satsningen inte ska handla om kläder, skriver Breakit. 

Det viktiga är att vi gör produkter som mina följare tycker om och som jag älskar. Lovisa är också extremt passionerad och fokuserad på att det ska vara bästa kvalitet.

Vi hoppas att det kommer att flyga. Det är alltid en dröm när man skapar nya produkter, säger Bianca Ingrosso.

Bianca är ansiktet utåt för framgångsraketen Caia Cosmetics som hon startade år 2018. Men på frågan om hennes profil ska vara lika starkt kopplad till det nya företaget svarar hon ”inte på samma extrema sätt” som för Caia.

Man kommer att förstå det när man ser vad bolaget är. Men självklart kommer jag att fronta. Det är naturligt. Vi har ingen strategi om att jag ska backa, utan snarare att den reklamen kommer att vara lite mer naturlig, säger Bianca Ingrosso.

Bianca avslutar med att avslöja att hon kommer att berätta mer om det nya företaget i början på nästa år.