Biancas släpp kraschade sajten – 30 000 produkter sålda på fem minuter

Förra året signade Nelly.com ett långvarigt kontrakt med Bianca Ingrosso. Samarbetet nådde sin topp i september i fjol när hon släppte sin första kollektion tillsammans med modeföretaget. Något som kraschade sajten och när sidan kom upp igen sålde hela kollektionen slut direkt.

I fredags meddelade företaget att det är dags för revansch. Under ett års tid har Bianca jobbat på en ny kollektion och idag, den 20 september, klockan nio på morgonen släpptes den första delen, som består av 10 produkter, på Nelly.com. Totalt består kollektionen av 17 artiklar, men de resterande 7 produkterna har blivit försenade, skriver Bianca i en uppdatering på Instagram och tillägger att produkterna beräknas trilla in den 24 september.

Det här året har varje produkt i kollektionen tillverkats i större kvantiteter för att inte sälja slut direkt. När klockan slog nio stormade kunderna in på sajten och fem minuter efter öppningen hade sajten kraschat igen.

Trycket har varit enormt på Nelly.com sajt. Sajten kraschade då den inte kunde stå emot, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Under de fem minuterna hade runt 30 000 produkter från kollektionen sålts. Och för för att kunna hantera den höga efterfrågan ställde företaget kunderna i en digital kö, när maxantalet kunder i e-handeln nåddes. En kö som till slut hade 30 000 personer väntades på sin tur.