Bingo och Katrins relationspodd till Podme – ”precis det vi gjort utan att fundera på reklam”

Katrin Zytomierska och Bingo Rimér

Katrin försvarar abonnemangskostnaden på Bingos Instagram.

Nästa podd att kliva in bakom betalväggen på Podme är Relationspodden 2.0 med Bingo Rimér och Katrin Zytomierska. Efter åtta år som en pod som levt på reklamintäkter tar de steget till att bli reklamfria och istället ersätts de ekonomiskt via Podme, som erbjuder lyssnarna en prenumerationstjänst. Från och med den 10 november kan Relationspodden 2.0 höras exklusivt hos Podme.

Vi vill fortsätta att erbjuda våra lyssnare det absolut bästa och mest engagerande innehållet och vi vet att Relationspodden 2.0 är oerhört uppskattad av sina lyssnare, säger Pelle Porseryd, content director på Podme, i ett pressmeddelande.

Efter att Bingo gjort ett inlägg på sin Instagram om detta är det en majoritet av kommentarerna som tackar för tiden och påpekar att de nu kommer att bli tvungna att sluta lyssna på podden efter som att det kommer att kosta. Detta är något Katrin kommenterar flera gånger genom att påpeka för dem att de fått lyssna gratis i åtta år och att det faktiskt bara kostar 19,75 kronor per avsnitt om man har ett podme-abonnemang.

Efter att ha poddat regelbundet i åtta år och gett våra lyssnare ren underhållning känner vi att vi hittar en ny trygghet ihop med PodMe där vi som kreatörer kan ha fokus på just det vi är bäst på. Att podda kräver både fokus och tid från oss och eftersom vi haft ett vinnande koncept över åren så vill vi få fortsätta att göra precis det vi gjort utan att fundera på reklam. Vi kommer fokusera ännu mer istället på att leverera kvalitet och känner på riktigt: att nu steppar vi upp, säger hon i pressmeddelandet.