Caia cosmetics firar fem år – Bianca Ingrosso minns höjdpunkterna

Skärmdumpar: Caia cosmetics Instagram / Caia cosmetics Youtube

Grundaren ser tillbaka på vad företaget gjort under åren. 

Igår hade varumärket Caia cosmetics, grundat av bland andra Bianca Ingrosso och Vanessa Lindblad, sitt 5-årsjubileum. För att fira hade kosmetikabolaget bjudit in till en ”master class” tillsammans med en makeupartist. Eventet höll till i Nordiska kompaniet i Stockholm, där även Caia har sin pop up-butik. Under dagen erbjöds också särskilda kampanjer för att fira tillsammans med kunderna.

Storslagna kampanjer

I samband med 5-årsfirandet släppte varumärket också en Youtube-film, där Bianca Ingrosso ser tillbaka på de senaste fem åren och vad de har hunnit med sedan starten. Förutom att de växt i raketfart, både i utbud och omsättning, minns influencern tillbaka på hur de växte ur sitt gamla kontor och flyttade in i de nya, större lokalerna som de kallar Caia HQ.

Vad som inspirerar mig och som varit det roligaste för mig är att se alla våra galna idéer komma till liv och jag är så exalterad över att se de galna idéer vi har nu, komma till liv i framtiden, säger Bianca Ingrosso i videon.

Att Caia satsat mycket på sina kampanjer har nog inte undgått den som följt varumärket. Företaget har bland annat släppt två låtar med tillhörande musikvideos, där Bianca Ingrosso medverkar och sjunger i båda. De har också lanserat storskaliga lanseringsevent som grundaren själv kallar för ”party of the year”, varav det ena var i samarbete med MTV.

Känslomässig tillbakablick

Företaget, som grundades 2018, har sedan startet gått från att sälja sminkprodukter till att även inkludera borstar, hudvård och hårvård. Deras produkter har fått motta priset, bland annat Allures ”Best of Beauty 2023” och årets julkalender från varumärket, sålde slut inom tre dygn. När pop op-butiken i Stockholm skulle öppna, ringlade sig kön utanför lång redan tidigt på morgonen.

I videon som publicerats på Youtube blir grundaren och influencern rörd till tårar när hon berättar om vad företaget betyder för henne och hur hon ser på allt hon och de andra medarbetarna lyckats åstadkomma.

Jag kan verkligen inte prata om Caia utan att börja gråta, säger hon.