Caia Cosmetics kraschade – sålde 150 000 produkter på några timmar

Så sent som i förra veckan gick Bianca Ingrosso och hennes sminkvarumärke Caia Cosmetics ut med vad för produkter företaget kommer att släppa härnäst. I vanlig ordning kunde därför kunderna kika på det färska sortimentet online, några dagar innan köpknappen blev live på sidan. Ett trick som verkar vara mycket effektivt.

När produkterna lanserades igår förmiddag kraschade sajten på en gång.

Vi jobbar på att fu upp sajten igen, håll ut, skrev Bianca Ingrosso på Instagram.

Det tog några timmar innan e-handelsbutiken kom upp igen, men när den väl gjorde det flög produkterna av hyllorna.

Ni är helt otroliga! Vi förstärkte våra servrar inför den här lanseringen men ni slog alla våra förväntningar. Webbutiken har varit nere men vi är igång nu, starkare än någonsin, skrev Caia Cosmetics på Instagram.

Vi trodde aldrig att vi skulle ha så här högt tryck på sajten, och vi tog in en galen mängd produkter för att sortimentet skulle räcka länge men det verkar som att några av produkterna redan har sålts slut, skrev Bianca Ingrosso.

På eftermiddagen meddelade Caia Cosmetics-teamet att de skålar för en lyckad lansering som slog alla förväntningar. På bara några timmar hade man sålt mer än 150 000 produkter.

Ord kan inte ens beskriva hur glada, tacksamma och överväldigade vi är idag. Ni är överlägset de bästa kunderna i hela världen, skrev företaget.