Caia cosmetics öppnar butik – Bianca: ”Jag är stolt”

Bianca Ingrosso

Varumärkets första steg till fysisk handel. 

Caia cosmetics, som bland annat grundats av Bianca Ingrosso, öppnar för första gången en fysisk butik. Enligt pressmeddelandet kommer sminkvarumärket att finnas tillgängligt på Nordiska kompaniet från och med den 12:e oktober och tre månader framåt. Butiken, som är en så kallad pop up-butik, är enligt Bianca Ingrosso en viktig milstolpe för företaget.

Jag är stolt över att äntligen kunna välkomna våra kunder till vår magiska CAIA-värld. Att öppna en fysisk butik är en viktig milstolpe för CAIA! Jag så är glad över att se hur CAIA växer och att våra kunder äntligen får möjligheten att utforska produkterna i en fysisk miljö, säger Bianca Ingrosso i ett pressmeddelande.

Caia cosmetics lanserades 2018 och år 2022 passerade försäljningen 400 miljoner kronor. Något som möjliggjorde en utdelning på 50 miljoner kronor för ägarna att dela på.

Vi är stolta över att återigen få introducera ett unikt och exklusivt varumärke som CAIA Cosmetics till alla våra kunder och besökare, och fortsätta stärka oss som den självklara destinationen inom skönhet, mode och livsstil, säger Henrik Lilja, varuhuschef på Nordiska kompaniet Stockholm, i ett pressmeddelande.