Därför lyckas Pinchos – chefen avslöjar hur företag kan bli stora på Tiktok

Säsong 2, Avsnitt 36

Johanna Uddh är restaurangägaren som började filma sig själv på jobbet, restaurangen Pinchos, som plötsligt fick 100 000-tals följare och ett företagskonto som följarna faktiskt var intresserade av! Hon berättar om hur företag bör arbeta för att skapa konton som folk faktiskt vill följa och som inte bara är reklam.

Pinchos serverar små rätter i en livlig, lite cirkuslik miljö, vilket ger en unik och rolig atmosfär. Gästerna kan beställa och betala för mat och dryck direkt från sina mobiler, något jag gillar skarpt. Men idag är hon inte på jobbet utan i min podd!


Emil Norberg är komiker och mediaprofil men ännu inte influencer. I podden ”Så blir du FUCKING influencer” träffar han Sveriges största influencers och experter på sociala medier, för att ta reda på ”hur man egentligen blir influencer och därmed blir rik, lycklig och älskad”. Med på resan har han med sig Influens.se.