Därför syns ”Carbonara-paret” på storskärm under Alla hjärtans dag

Arvid och Ida Stark (Foto: press)

Paret sprider kärlek på Stureplan.

Företaget Atracta tävlade ut en möjlighet att få använda Stureplansskärmen i Stockholm för att fria till sin partner under alla hjärtans dag. Tävlingen uppmärksammades av Arvid och Ida Stark, som gjorde sig kända som “Carbonara-paret” i programmet Gift vid första ögonkastet. 

Paret som gärna ville bidra till att sprida ännu mer kärlek åt Stockholmarna, slog sig samman med den kreativa byrån Panc media. När Daniel Hallén, vd för Panc media, kontaktade Atracta och berättade om planen, gick även de igång på idén.

Resultatet blev en romantisk film inspirerad av den klassiska kärleksscenen i Lady och Lufsen som sänds på den stora Stureplansskärmen under Alla hjärtans dag.

Vi såg det romantiska initiativet från Stureplansskärmen och då funderade vi på hur vi skulle kunna hjälpa till att sprida ännu mer kärlek. Panc Media kom med idén att spela in en ny version av den romantiska Lady och Lufsen-scenen, men självklart med Carbonara istället för köttbullar, så det har vi gjort nu. Och självklart fick vår kärlek Rakel vara med också, berättar Arvid och Ida Stark i ett pressmeddelande.