Love is blind-paret gifter sig igen – i ny serie: ”Engagemanget är enormt”

Oskar Nordstrand och Meira Omar (Foto: Netflix)

Signerar exklusivt avtal med Panc media.

Meira Omar och Oskar Nordstrand var två av deltagarna i Netflix realityserie “Love is blind”. De två fann varandra och gick hela vägen till att bli ett gift par. Paret blev snabbt populära på sociala medier och nu har de signerat ett exklusivt managementavtal med Panc media.

Otroligt kul att välkomna Meira och Oskar till vår agentur, deras gemensamma liv och resa har bara börjat och deras kanaler rusar i popularitet. Engagemanget är enormt både från följare och företag som vill synas runt dem. Vi ser fram emot att guida dem rätt i alla kommersiella sammanhang, berättar Emma Winterhagen, Talent lead på Panc media, i ett pressmeddelande.

Planerar bröllop på 60 dagar

Den 31 maj är det dags för bröllop igen, paret planerar nämligen att gifta om sig. Anledningen sägs vara att de vill genomföra bröllopet på sina egna villkor. Men kamerorna får hänga på även den här gången. Paret har nämligen lanserat en egen Youtube-serie under titeln “Planerar bröllop på 60 dagar”.

Youtube-satsningen är däremot inget nytt, åtminstone inte för Meira Omar som är en erfaren influencer. Redan 2007 startade hon sin egen Youtube-kanal och flera av hennes videor har över 10 miljoner visningar.

Att skapa content och underhållning är något jag brunnit för och gjort i över 10 år, fast mot lite olika publiker världen över. Det känns därför så kul att nu få göra det på en så hög nivå mot den svenska publiken, och lite extra kul att det är så många som vill följa min och Oskars resa framåt. Vi ser fram emot att få fortsätta dela mer av oss som par på Youtube, där vi precis släppt vår nya serie som följer oss i planeringen av bröllop 2.0. Och jag ser självklart även fram emot att få fortsätta snacka skönhet, dans och allt annat jag älskar på min Tiktok och Instagram,  berättar Meira Omar.

Den nya serien kommer att sändas i 6 avsnitt och första avsnittet, där paret avslöjar platsen för bröllopet, finns redan att se på Youtube.