De har dansat sönder Tiktok – nu avslöjar Nino och Julia hur man når en miljon följare

Säsong 2, Avsnitt 18

Nino och Julia är dansare, koreografer och ett äkta par. Dessutom har de fullkomligt dansat sönder Tiktok – där de nyligen nådde hissnande 1 000 000 följare! För de som ännu inte fastnat i Tiktok är de kanske mest kända från TV4:s Talang där de 2019 dansade in i Svenska folkets hjärtan.

Dessutom har de en gemensam YouTube-kanal och Instagram-profil, båda med ca 30 000 följare, ett Snapchat-konto med ca 10 000 följare, OCH varsina Instagram-profiler, även de med tusentals följare. Dessutom har Julia den goda smaken att komma från samma lilla stad som jag själv, nämligen Uddevalla. Nino är inte sämre han utan har också en hemstad – Ljusdal.

Det blev ett väldigt intressant samtal där de berättar om hur de efter tio år hittade rätt sätt att kunna leva på sin passion för dans – nämligen Tiktok. Det berättar om sin resa och de bästa lärdomarna de dragit på vägen till att få sjuka 1 000 000 följare!


Emil Norberg är komiker och mediaprofil men ännu inte influencer. I podden ”Så blir du FUCKING influencer” träffar han Sveriges största influencers och experter på sociala medier, för att ta reda på ”hur man egentligen blir influencer och därmed blir rik, lycklig och älskad”. Med på resan har han med sig Influens.se.