Efter 24 avsnitt – nu lägger Frisk och Qvist ner: “Med sorg i hjärtat”

Josephine Qvist och Viktor Frisk (skärmdump från Instagram)

Därför tvingas podcastduon ta farväl av lyssnarna. 

I ett instagraminlägg delar influencern Josephine Qvist med sig av beslutet att lägga ner podcasten “Frisk och Qvist”, efter 24 avsnitt. Podcasten har hon drivit tillsammans med kollegan Viktor Frisk.

Det är med sorg i hjärtat att behöva meddela detta, men tyvärr har vi inte längre möjlighet att ge podden den kärlek den förtjänar. Det har varit en utmaning att inte vara i samma land och med mycket nytt och spännande som kommer framöver så har vi tyvärr kommit till beslutet att det är dags att lägga ner podden.

I podcasten har duon, ibland tillsammans med gäster, samtalat om flera känslosamma ämnen som hjärtesorg, psykisk ohälsa, trauman och missbruk. Nu tackar Josephine Qvist både sin kollega och lyssnarna som varit med längs vägen. 

Jag har utvecklats så mycket genom den här podden och det har varit så fint att se hur många som har valt att göra den här resan med oss. Alla ni som skrivit, hört av sig och sagt hur mycket det betyder för er, det är för er vi har gjort det, skriver hon på Instagram.

Kollegan Viktor Frisk har publicerat ett nästan identiskt inlägg på sin Instagram som även det riktar sig till lyssnarna. 

Glöm inte att ni aldrig är ensamma och det finns så många därute som känner likadant. Våga öppna upp och börja prata om det. Våga utmana er själva och våga lita på att livet blir bättre.

Om kollegorna har några nya podcastprojekt planerade, är än så länge oklart.