Efter tre år av förberedelser – Hanna Schönberg släpper eget modevarumärke

Hanna Schönberg (Foto Instagram)

”Det här är början på något nytt”, skriver modeprofilen Hanna Schönberg när hon avslöjar att hon inom kort kommer att lansera ett eget varumärke.

I juni 2020 registrerade influencern Hanna Schönberg ett nytt bolag, och nu meddelar Hanna att hon snart lanserar sitt eget modevarumärke som är döpt till samma namn som aktiebolaget – Arakii.

Ända sedan jag var liten har jag drömt om att ha ett eget klädmärke. Jag har alltid älskat kläder, att klä ut mig och jag har ritat skisser av kläder så länge jag kan minnas, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Hon avslöjar att arbetet med det egna varumärket påbörjades redan för tre år sedan, men att hon under tiden även samarbetat med andra varumärken som hon har designat för. Influens.se har bland annat skrivit om Hanna Schönbergs succékollektion för Na-kd.

Att starta ett företag helt själv har inte varit lätt. Det har varit en lång väg att gå, med massor av misstag och lärdomar – det är det absolut mest utmanande jag någonsin gjort. Men jag är så exalterad!

Enligt den information som man lämnat till Bolagsverket kommer Arakii att säljas via en e-handel.

Det här är början på något nytt. Min dröm att lansera mitt eget klädmärke går äntligen i uppfyllelse. Det är det absolut mest läskiga, utmanande och spännande jag någonsin gjort. Jag har lagt mitt hjärta och själ i det här, skriver Hanna Schönberg.