Fortsatt miljonvinst för Carl Déman – men omsättningen tar en rejäl smäll

Carl Déman

Influencern Carl Déman, som är en del av humortrion JLC, har nu släppt sina siffror för 2021. Detta via sitt bolag Carl Déman AB.

Förra året kunde Influens.se rapportera om miljonvinster för både Carl Déman och de andra i trion, Jonas Fagerström och Lucas Simonsson.

RELATERAT: Siffrorna avslöjar nya miljonvinster

Och faktum är att miljonerna fortsatt rullar in i Carl Déman AB. Resultatet efter finansiella poster landar nämligen på 2,8 miljoner kronor. Och efter skatt så har han kvar 1,65 miljoner kronor i form av årets vinst.

Omsättningstillväxten som förra året var hela 71 procent tar sig dock en rejäl törn. Försäljningen minskar nämligen med 20 procent till 4,65 miljoner kronor. Från 2020 års 5,8 miljoner kronor.

Vinsten i relation till omsättningen är dock på en liknande nivå som tidigare samtidigt som bolagets tillgångar nu räknas till 9 miljoner kronor. Under 2021 gjordes även en utdelning på 400 000 kronor.

Och så sent som i februari i år så berättade vi om att JLC lanserar ett nytt varumärke vid namn Joluca, något ni kan läsa mer om i följande artikel.