Från public service till PodMe – hon blir ny chef: ”Ser oändliga möjligheter”

Moa Soltanian Magnusson

Hon ska hjälpa poddbolaget konvertera nya prenumeranter.

PodMe fortsätter att växa. Nyligen klev en ny Sverigechef ombord, och nu har bolaget skapat och tillsatt rollen Head of In-house. Den som tar på sig uppdraget är Moa Soltanian Magnusson, som närmast kommer från produktionsbolaget Filt där hon var kreativ chef.

LÄS ÄVEN: Ny chef på PodMe – ska erövra den svenska marknaden

Moa ska ha över tio års erfarenhet av innehåll och format, både inom den kommersiella världen så väl som inom public service. Hon har bland annat tidigare arbetat med kunder som Spotify, Sveriges Radio, Storytel, UR, NRK och Yle.

På PodMe ska hon ansvara för ”utvecklingen av innovativa format”. I den nya rollen ingår också fokus på att utveckla strategier tillsammans med PodMe:s inhouse-producenter.

Det känns fantastiskt och inspirerande att börja på PodMe och framför allt nu när poddlyssnandet har en sådan tillväxt. Jag ser otroligt mycket fram emot att ta fram starka koncept som når bred publik tillsamman med PodMe-teamet, och jag kommer att jobba hårt för att nå nya prenumeranter som ännu inte upptäckt det innehåll PodMe ständigt skapar och utvecklar. Jag ser oändliga möjligheter, säger Moa Soltanian Magnusson, i ett pressmeddelande.