Han ska hjälpa Podme expandera: “Kommer att spela en viktig roll”

Kiarash Enssi

En viktig rekrytering för bolagets tillväxt. 

Kiarash Enssi tillträdde i September 2023 som Chief technology officer för Podme. Rollen innebär ett ansvar för att skala upp företagets teknikorganisation och förverkliga företagets expansiva tillväxtplaner. Kiarash Enssi har sedan ett drygt halvår tillbaka agerat tillförordnad cto för Podme. 

Podcastbranschen är i en otroligt spännande fas just nu och Podme har en enorm potential. Jag är väldigt entusiastisk över att få leda företagets tekniska utveckling framåt i en expansiv fas. Som cto kommer jag att leda vårt teknikteam i att skapa och implementera innovativa lösningar som kommer att förbättra vår produkt, öka vår räckvidd och skapa en ännu bättre lyssnarupplevelse, säger Kiarash Enssi, ny cto på Podme i ett pressmeddelande. 

Podme tillhör sedan 2021 mediekoncernen Schibsted, där Kiarash Enssi tidigare haft flera ledande tjänster inom it och produktutveckling för Schibstedt och Aftonbladet. Med över 200 000 prenumeranter är Podme den snabbast växande prenumerationstjänsten i Schibsteds historia.

Rekryteringen av vår nya cto är ett viktigt steg för företagets framtida satsningar, och för att kunna hålla fokus på utvecklingen av vår plattform. Kiarash kommer att spela en viktig roll i att förverkliga bolagets expansiva tillväxtplaner och vi är väldigt glada över att ha honom ombord, säger Johan Strömberg, vd på Podme