Hanna MW i unikt samarbete: ”En nivå som jag aldrig sett tidigare”

Hanna MW

Belarte Studio är ett nystartat bolag grundat av entreprenörparet Anna Appelqvist, som även startade modekedjan Gina Tricot, och Fredrik Appelqvist. Konceptet är att ta fram och erbjuda unika tapeter inspirerade av konst, och målbilden är ambitiös från start – man ska slå igenom internationellt.

Vi har äntligen hittat ett businessområde där vi kan kombinera vår djupa kunskap för design och international e-handel. Med en nytänkande och hållbar approach kommer vi att jobba med skräddarsydda tapeter där designmöjligheterna är obegränsade. Vi riktar oss i första hand till inredningsdesigners och medvetna konsumenter som har ett skarpt öga för konst, säger vd:n Anna Appelqvist i ett pressmeddelande.

Nu går Belarte Studio ut med sitt första designsamarbete och det är ingen mindre än influencern och modestylisten Hanna MW som har fått ta fram en egen tapetkollektion.

Vi är oerhört stolta över, och fantastiskt nöjda med, att få göra vårt första virtuella samarbete tillsammans med Hanna MW. Hon är en av Sveriges främsta modeikoner och är en stark och inspirerande förebild. För oss är det viktigt att förvalta vårt design-DNA, därför kändes det solklart att jobba med Hanna MW. Hennes vågade stil genomsyras i hela kollektionen och skapar ett inspirerande möte mellan mode och inredningsdesign. Samarbetet har en internationell energi och andas färg och positivitet, säger Anna Appelqvist.

Samarbetet har genomförts digitalt och kollektionen består av totalt nio tapetmönster som lanseras idag, på Belartestudio.com.

Jag älskar att vara kreativ och har en förkärlek till att mixa och matcha färger. Att få göra ett samarbete med Belarte Studio har varit en fantastisk möjlighet för mig att uttrycka min kreativitet. Jag har kunnat framhäva min egen stil på ett nytt sätt eftersom Belarte Studio erbjuder tapet på en nivå som jag aldrig sett tidigare. Jag tycker att man skall maximera användandet av de saker man redan har hemma, genom tapeter kan jag på ett hållbart sätt förnya mitt hem, säger Hanna MW.