Humorduon lanserar fiaskopodd – ”när det går åt helvete för andra”

”Grottar ner oss i totala bajsmackor”.

Podcastaktören Podme, plattformen där lyssnare kan ta del av reklamfria podcastavsnitt via prenumeration, breddar utbudet. Nu ska humorprofilerna Marcus Thapper och Eric Sporrong lansera podden “Fiasko”.

LÄS ÄVEN: JLC och Jocke&Jonna går till Podme: ”Alltmer självklart för publiken att betala för innehåll”

Fiasko ska handla om ”historiens största misslyckanden” som programledarna kommer att kommentera. Duon kommer även att bjuda in flera kända namn, som ska berätta om sitt livs största fiasko.

Med en titel som Fiasko kan det knappast bli annat än succé! Marcus och Erics humor i kombination med avsnittens alla dråpliga misslyckanden ligger helt i linje med Podmes satsning på roliga och engagerande konversationspoddar, säger Hans Abrahamsson, Head of Content på Podme, i ett pressmeddelande.

Podden är framtagen tillsammans med Podme, och Marcus Thapper och Eric Sporrong kommenterar:

Fiaskon har varit en stor del av mitt liv och nu känns det gött att få ge tillbaka till svenska folket av det jag själv varit en del av. Marcus och jag har sagt länge att vi ville göra något ihop och att få grotta ner oss i totala bajsmackor som dessa fiaskon är. Det känns som något som är klippt och skuret för oss, och kul är det också, säger Eric Sporrong.

Det känns väldigt bra att vara igång! Man insåg ju direkt att det här ämnet är en bottenlös brunn av skoj, och det har varit otroligt roligt både att gå in på stora fiaskon i världen och att höra om gästernas största fiasko i livet. Man känner sig aldrig så icke-misslyckad själv som när man numera spenderar veckan med att läsa och höra om när det går åt helvete för andra, säger Marcus Thapper.