Ida Kjos hyllar bortgångna tvillingsystern i ny liveakt: ”Allt ska få kännas”

Ida Kjos

Podcastbolaget Perfect Day Media fortsätter sin nya storsatsning på liveakter.

Först ut var Fördomspodden som följdes av podcasten Surret och två utsålda föreställningar. Nästa person att kliva ut på scenen är Ida Kjos som i sin föreställning “Kärlek och Mod” hyllar den bortgångna tvillingsystern Elin.

Ida Kjos, känd från podcasten “Systrarna Kjos” har efter systerns bortgång fortsatt driva en podcast, men nu under det kortare namnet “Kjos”. I podcasten öppnar hon tillsammans med sina gäster upp om ämnen som sorg, relationer, föräldraskap, aktuella samhällsfrågor och livet i allmänhet.

Nu blir podcasten en liveakt och i ett pressmeddelande från Perfect Day utlovas en känslosam kväll som syftar till att hedra det som varit och skänka mod att blicka framåt.

“Vi ska både skratta och gråta tillsammans. Allt ska få kännas. Och Elin ska hyllas.”, skriver Ida Kjos på sin Instagram.

“Vi är väldigt glada att vår livesatsning fått så fin respons från publiken. Det vittnar om hur otroligt starka relationer våra poddprofiler lyckats knyta med sina hängivna lyssnare. Årets livesuccér stärker oss ytterligare i vårt erbjudande och inför kommande släpp”, säger Ömer Toll, Head of Operations på Perfect Day i en kommentar.

Föreställningen “Kärlek och mod” hålls på Cirkus i Stockholm den 10 november.