Ida Kjos utsedd till Årets talare: “Naivt och fåfängt enligt vissa”

Ida Kjos

Tog emot pris för sin föreläsning om mod och självreflektion.

Ida Kjos, som bland annat står bakom podcasten “Kjos”, lämnade sitt jobb inom juridiken för en dröm om att föreläsa.

Naivt och fåfängt enligt vissa. En dröm sedan jag var ung för mig. Att få sprida mod, förändringsvilja och väcka kärleken till livet och kraften som bor i oss alla. Men också att inspirera till att våga ta ansvar för sitt eget liv och sin lycka, skriver hon i ett inlägg på Instagram

Ida Kjos syster, Elin Kjos, som gick bort i mars 2023, ska ha varit ytterligare en drivkraft som fick profilen att våga satsa på drömmen. 

Att min syster var döende gjorde att jag slutade mata rädslan som sa att det inte skulle gå. Tänk om det faktiskt gick?

Tog emot “Folkets pris”

I veckan utsågs Ida Kjos till Årets talare på My speaker of the year 2023 och fick ta emot “Publikens pris”. På sin Instagram tackar hon alla de som anlitat henne som föreläsare och alla som röstat.

Jag känner mig vansinnigt ödmjuk och stolt. För detta år har krävt så mycket. Men trots livets svåraste år, gav jag mig tillåtelse att fortsätta framåt. Att våga lita på att jag vet vart jag ska. Tusen tack till alla er som röstat, vilka ni än är. Det värmer så otroligt att veta att ni fått med er något hem.

LÄS ÄVEN: Ida Kjos hyllar bortgångna tvillingsystern i ny liveakt: ”Allt ska få kännas”