Jessica Almenäs går in i e-handelssatsning: ”Framtiden ser ljus ut”

Influencer- och tvprofilen Jessica Almenäs går in som en av tre delägare i e-handelsföretaget MLX Fitness. De andra två delägarna är fotbollspelaren Ola Toivonen och mediebyrån Next Level Group.

Det känns kul att få vara en del av MLX resa framöver, den har bara börjat! Och med NLG och Ola Toivonen med på båten så ser framtiden ljus ut, säger Jessica Almenäs i ett pressmeddelande.

Företaget grundades av entreprenörerna Victor Möller och Kevin Lindberg i december 2019, och säljer en massagepistol i det egna varumärket MLX. Målet är dock att lansera ett större utbud artiklar inom kort, och bli ”störst i Sverige på innovativa träningsprodukter”.

Efter att ha varit skadad större delen av min tid som hockeyspelare har jag fått lära mig vikten av återhämtning den hårda vägen. När vi kom över massagepistolen i USA för första gången visste vi att den kunde hjälpa många idrottare här hemma också. Vi har kommit en bra bit sen dess och det känns otroligt hedrande att nu få förtroende från så pass framstående personer, säger Victor Möller, vd på MLX.

Med de nya delägarna i ryggen ska företaget nu satsa på tillväxt och expansion.

Vi ska fortsätta växa, bland annat genom att bredda vårt sortiment med flera nyheter, men innan dess vill vi säkerställa att kvaliteten genomsyrar alla produkter som vi tar in, säger Kevin Lindberg, marknadschef på MLX och tillägger:

Jag tror att Ola, Jessica och NLG kan hjälpa oss med både strategiska frågor och att nå ut till nya marknader.