Julia Wiberg och Louise Winblad i nytt samarbete – ska bli störst i Sverige

Louise Winblad, Julia Wiberg

”Louise och Julia poddar” får hjälp av Steelstar agency. 

Steelstar agency sluter partnerskap med två nya kreatörer. Louise Winblad, även känd som ”hejhejvardag”, och Julia Wiberg kommer framöver att representeras av agenturen inom press och pr, samt annonsärenden.

Julia Wiberg är en välkänd barnprofil med nästan 14 000 följare på Instagram. Hon har bland annat synts i SVT-programmet ”Djur med Julia” och skrivit flera barnböcker om djur och natur. Louise Winblad driver Instagram-kontot ”hejhejvardag” med 187 000 följare och utsågs 2022 till årets humormamma av magasinet ”Mama”. Tidigare har hon bland annat gjort sig ett namn som illustratör, författare och poddare.

Tar samarbetet till nästa nivå

Tillsammans driver de två kreatörerna humor-podcasten ”Louise och Julia poddar” som bland annat fått ta emot pris för ”Årets humorpodd” och ”Årets nykomling” av Guldpodden. Nu siktar de på att bli en av Sveriges största poddar.

Enligt ett pressmeddelande ska partnerskapet med Steelstar agency stärka podcast-duons närvaro på sociala medier och möjliggöra en bredare publik för deras podcast.

Vi har siktet att bli en av Sveriges största poddar och ser fram emot att med hjälp av Steelstar Agency ta oss dit. Lisas driv och engagemang matchar oss perfekt, säger Julia Wiberg.

Det kändes som en naturlig utveckling efter att jag under början av året varit ansvarig för ett antal lyckade podcastsamarbeten. Louise och Julia är underbara att arbeta med, deras uppskattning för mitt arbete gör mig ännu mer motiverad och inspirerad. Jag är stolt och tacksam över att ha fått förtroendet i detta samarbete, och det är tydligt att de båda har byggt upp starka och positiva varumärken ute på marknaden, säger Lisa Stålstierna, CEO för Steelstar Agency.