Känd duo lanserar ny podcast: ”Blir som boken jag aldrig skrev”

Nicke Borg och Janne Innanfors (Pressbild)

Blickar tillbaka på personliga minnen och historiska ögonblick i ”Minnesluckan”.

Nicke Borg, frontman i rockbandet Backyard Babies och radiohost på Rockklassiker, lanserar tillsammans med radiokollegan Janne Innanfors en ny podcast. I ”Minnesluckan” ska duon bjuda lyssnarna på en tidsresa där de varje vecka blickar tillbaka på ett utvalt år.

Vi blickar tillbaka, men ofta tar samtalen vändningar som jämför dåtid med nutid. Det blir diskussioner om huruvida det verkligen var bättre förr, säger Nicke Borg i en kommentar.

Förutom personliga minnen och historiska ögonblick, där programledarnas ålderskillnad och olika uppväxter färgar berättelserna, blir det också en resa genom Nicke Borgs musikaliska karriär.

Podden blir som boken jag aldrig skrev, en rå och transparent skildring av mitt liv och karriär, inklusive de mindre smickrande delarna om relationer och baksidor av kändisskapet.

Det första avsnittet släpps på Podplay idag, den 15 januari, och i samband med lanseringen kommer duon att gästa ”Halv tre” hos Lotta Bromé, Rockklassikers morgonshow, podcasten Något Kajko samt Rockflödet.