Manfred Erlandsson om sin karriärresa: ”Har gjort Youtube halva mitt liv”

Säsong 2, Avsnitt 20

Manfred Erlandsson är Forshaga-sonen som slog igenom på sociala medier redan i högstadiet. Han är Youtuber, poddare och influencer i största allmänhet. Men har också provat på artistyrket OCH tidningsvärlden, där han var med och grundade Sveriges första tidning om influencers och sociala medier “Oh My Vlog”. Han har idag 341 000 följare på Tiktok, 295 000 prenumeranter på Youtube samt 250 000 följare på Instagram.

Slutligen har han en karriär som trollkarl bakom sig, och nu har han på ett magiskt sätt dykt upp i stolen framför mig här i poddbåset. Det blev ett väldigt intressant samtal där han berättar om hur han slog igenom på Youtube som 12-åring, och hur han hållit sig kvar på toppen sedan dess!


Emil Norberg är komiker och mediaprofil men ännu inte influencer. I podden ”Så blir du FUCKING influencer” träffar han Sveriges största influencers och experter på sociala medier, för att ta reda på ”hur man egentligen blir influencer och därmed blir rik, lycklig och älskad”. Med på resan har han med sig Influens.se.