Marie Olsson Nylander i nytt färgstarkt samarbete: “Hyllning till den kreativa själen”

Marie Olsson Nylander

Företaget släpper ytterligare en kollektion med influencern.

Alcro färg presenterar ännu ett samarbete med entreprenören, influencern och designern Marie Olsson Nylander. Företaget har redan tidigare haft ett samarbete med influencern som bland annat är aktuell i Svt:s “Husdrömmar Sicilien”

Det nya samarbetet består av en kollektion med 14 nya kulörer som ska “förmedla vänlighet, lekfullhet och kärlek”, samt bilder från Maries lägenhet där hon använder kollektionens färger som utgångspunkt. Enligt influencern och företaget är kollektionen en hyllning till den kreativa själen.

“Genom dessa samarbeten blir vi bättre”

I ett pressmeddelande säger företaget att de under 20 år har gjort flera samarbeten med olika profiler inom design, inredning och arkitektur och menar att den typen av samarbeten gör företaget bättre.

För oss handlar det om att inspirera med kulör och färg och genom dessa samarbeten blir vi bättre och det är fantastiskt att få låta kreativiteten flöda. Det är verkligen en ynnest och otroligt roligt att få göra denna kulörkollektion med Marie, säger Therese Skoglösa på Alcro färg.