Modetipset samarbetar med Sellpy – i nylanserad podcastserie

Modetipset secondhand (Foto: press)

“Modetipset secondhand” är tillbaka, med nya programledare och Sellpy som partner.

Podcasten “Modetipset secondhand” får en nylansering. Programmet, som fortsatt kommer att fokusera på mode och second hand-tips, kommer att ledas av profilerna Jessica Lasses, Nina Campioni och modejournalisten Anna Blom.

I samband med lanseringen av nya “Modetipset secondhand” inleder programledartrion också ett långvarigt samarbete med e-handeln Sellpy.

Vill omdefiniera sättet vi närmar oss mode

I podcasten kommer trion att utforska hållbara modetrender, ge expertråd om hur man kan handla second hand som passar ens personliga stil och budget, samt tipsa om hur man skapar en hållbar garderob.

Vi är glada att påbörja denna samarbetsresa med Sellpy. Genom att kombinera vår expertis inom second-hand-mode med  insiktsfulla diskussioner från podcasten hoppas vi stärka lyssnarna att göra hållbara val och omdefiniera sättet vi närmar oss mode, skriver Modetipset podcast i ett pressmeddelande.

Enligt Sellpy är samarbetet ett sätt att visa upp hur olika enkla val kan bidra till en mer hållbar vardag. 

Det ligger i Sellpys DNA att göra det enklare att leva cirkulärt. Genom vårt samarbete med Modetipset vill vi inspirera lyssnarna att göra mer hållbara val och få vägledning i hur man navigerar i second-hand shoppingens värld, säger Alma Riihelä, Commercial Lead Nordics på Sellpy.

Det första avsnittet med de nya programledarna släpps den 14 februari.