Nathalie Nattid Danielsson släpper ny bok: ”Jag vet att livet kan vara tufft”

Nathalie ”Nattid” Danielsson

Influencern Nathalie Danielsson, även känd som Nattid, har släppts in andra bok. Den första boken ”Jag, Nattid” kom ut 2019 och var en självbiografi. Där berättade Nathalie om sitt turbulenta förflutna, som präglades av trakasserier och mobbning och som ledde till ett självmordsförsök när hon bara var tio år gammal.

Nu lanserar hon en så kallad ”bullet journal” som ska inspirera med visdomsord. Tanken är att boken, som heter ”Din livsdagbok”, ska hjälpa läsaren att strukturera sina dagar och ge en positiv inställning till livet. Idén till boken kommer från hennes sociala medier, där hon ständigt för en dialog med sina följare och pratar om bland annat motivation.

Jag vet att livet kan vara tufft, och därför vill jag dela med mig av det jag har lärt mig på min egen resa mot ett bättre mående. Jag ville göra den här boken för att inspirera och peppa, men även stötta när allt känns tungt, säger Nathalie Danielsson.