Nicole Falciani och Anna Pankova startar ny podcast: “Lite av en dröm”

Anna Pankova och Nicole Falciani (pressbild)

Första avsnittet släpps 3 mars.

Podcasten, som går under namnet “Skilda världar” har premiär den 3 mars och nya avsnitt kommer att släppas varje söndag. I öppna och ärliga samtal kommer de två profilerna diskutera det mesta som hör deras liv till, två liv som på många sätt är väldigt olika. Anna Pankova, som sedan flera år tillbaka är gift med Kristian Täljeblad, spenderar större delen av sin tid i Stockholm. Nicole Falciani bor istället i Rom tillsammans med sin sambo och dotter.

Jag är så glad över att få göra detta tillsammans med Anna och dela våra tankar och upplevelser med våra lyssnare. Efter några månaders paus i poddandet så kände jag att det var dags för något nytt, och jag kan inte tänka mig en bättre partner att få göra detta med än Anna, säger Nicole Falciani, i ett pressmeddelande.

Profilerna utlovar personliga och transparenta samtal om drama, relationer, bråk, barn, resor, skönhetstips och de senaste trenderna.

Jag och Nicole har känt varandra länge och att få starta en podd med henne är lite av en dröm! Vi längtar efter att få dela med oss av den här podden med våra lyssnare och följare, och jag ska inte sticka under stol med att vi kommer att vara mer transparenta än någonsin tidigare, säger Anna Pankova.

Ett samarbete med Make sense media

Podcasten produceras i samarbete med influencernätverket Make sense media, som sedan årsskiftet representerar Nicole Falciani. Och enligt nätverket har podcasten redan lockat till sig annonsörer.

Vi är superglada över att tjejerna valt att lansera sin nya podcasts tillsammans med oss, och vi ser redan ett stort intressen både från tjejernas följare, och från spännande företag. Vi har annonsörer med oss redan från start, vilket är ett fint kvitto på att målgruppen och podden är en intressant kanal, säger Felicia Lagerwall, vd och medgrundare på Make sense media.