Ny men hemlig kollega förstärker Måndagsvibe – ”mindre slarv och mer kontroll”

Måndagsvibes programledare Lovisa Wallin och Hanna Friberg

Nya kollegan ska hjälpa till att leverera bättre kvalitet till lyssnarna.

Influencerprofilerna Lovisa Wallin och Hanna Friberg driver podden Måndagsvibe, och till nyligen skötte de också allt runt omkring själva. Men nu påbörjas ett nytt kapitel:

Vi har letat så länge efter någon som kan hjälpa oss. Någon som lyssnar på mycket poddar, som har åsikter, input och tips. Man delar ju med sig av sitt liv, men det är så svårt att veta vad folk egentligen vill lyssna på, säger duon i ett av de senaste poddavsnitten.

Såklart blev Influens.se nyfikna på vem det är som ska kliva in och vad personen i fråga ska göra. Därför kontaktade vi ”Lojsan” som var väldigt hemlig gällande vem personen är eftersom hen inte vill synas med namn och bild. Däremot fick vi reda på vad den nya personen ska jobba med.

Personen kommer att jobba halvtid med Måndagsvibe där hen kommer att boka gäster, sköta Instagram, bolla ideér, hjälpa till med eventuell livepodd och korrekturlyssna på avsnitt. Men hen kommer också att jobba med våra spel ”Are you game?, berättar Lovia.

Att man nu tar in ytterligare en resurs betyder, enligt Lovisa, så klart att man ser nya större mål för Måndagsvibe med att leverera bättre kvalitet till lyssnarna och växa.

Podden tar mycket tid ifrån oss, tid vi oftast inte har. Så med den här nya avlastningen så kommer det att bli mindre slarv och mer kontroll på resultatet. Vi är så himla nöjda med vår nya kollega som är så välkommen, avslutar Lojsan.