Redgert Comms växer i England: ”Oerhört stolt över vad vi åstadkommit”

Jacob Boe (Foto Linkedin)

Mediebyrån Redgert Comms fortsätter att växa. Så sent som i oktober meddelade bolaget att grundaren Daniel Redgert kliver upp som koncern-vd i samband med att företaget presenterade sin nya verksamhetsstruktur. Redgert Comms är nu nämligen ett dotterbolag till det nybildade moderbolaget Redgert Group AB, och i organisationen ingår även den brittiska verksamheten som är registrerad som ett “limited”-bolag med huvudkontor i London.

Nu tar man nästa steg i sin expansion och tillsätter en ”Head of growth & New markets” på det brittiska bolaget. Den som kliver in i rollen är Jacob Boe, som närmast kommer från influencer marketing-företaget Relatable där han var General Manager. Det skriver Resumé.

I sin nya roll ska Jacob Boe ansvara för att utveckla säljorganisationen i England, samt bygga bolagets europeiska närvaro och skapa nya verksamhetsområden. I sin senaste roll på Relatable hade han ansvar för införsäljning av och arbetet med influencer-marketinguppdrag för globala kunder, som bland annat LG Electronics, Unilever, Victoria’s Secret och Subway.

Jacob är en topprekrytering och kommer att spela en viktig roll i att ta Redgert Comms till nästa nivå. Jag är oerhört stolt över vad vi åstadkommit i Storbritannien och internationellt det senaste året och jag kan lova att vi har mycket spännande i pipen framöver, säger Daniel Redgert i ett pressmeddelande.

Jacob kommer in i ett gäng på sex anställda, på kontoret i Shoreditch i London, där vd är Amanda Wirhed. Förutom den brittiska marknaden jobbar London-teamet även med uppdrag i USA, Tyskland och Spanien.