Sofia Wistam i nytt programledaruppdrag: ”Kunde inte tacka nej”

Foto: NRJ Morgon

”Längtar genuint”.

Att jobba med rösten är inte främmande för medieprofilen Sofia Wistam, som även jobbar med influencer marketing och har över 200 000 följare på sin Instagramkanal. Sofia driver podcasten ”Wahlgren & Wistam” tillsammans med Pernilla Wahlgren, och var senats programledare för tv-showen ”Naked attraction”.

LÄS ÄVEN: 5 miljoner lyssnar på Wahlgren och Wistam – intäkter på nära 7 miljoner

Nu tar hon sig an nytt uppdrag och kliver in i radiostationen NRJ:s morgonprogram. Hon blir en permanent programledare tillsammans med de nuvarande profilerna Basse Widman, Lotta Möller och Anton Körberg.

Jag har alltid älskat att jobba med radio. Det är direkt, utlämnande och man får vara sig själv. När NRJ hörde av sig kunde jag inte tacka nej. Det ska bli så kul att få lära känna NRJ:s morgonlyssnare och att jobba med Basse, Lotta och Anton, säger Sofia i ett pressmeddelande.

Sofia kliver in i sin roll på heltid från och med den 9 januari 2023. På Instagram dela hon med sig av sina känslor kring det nya jobbet:

Jag är så lycklig, taggad och pirrig att vara en del av NRJ Morgon. Jag längtar genuint efter att komma till studion. De är helt knäppa, jätteknasiga och jättehärliga. Jag har ju varit med ett bra tag nu faktiskt, och gästat. Därför är det väldigt roligt att de vill ha mig där hela tiden, säger Sofia och fortsätter:

Det var ett otroligt enkelt beslut när jag fick frågan. Min roll i det här teamet är att jag är äldst. Det är bara att konstatera. Så jag får väl vara den äldsta och den klokaste. Eller precis tvärtom!