Spökjägarna Laxton skriver avtal med Voyd play: “Är otroligt efterfrågat”

Bilden är ett montage. Laxton / Pauline Valter, ansvarig VOYD Play (Fotograf: Progress Media Lab/Tomas Enqvist)

Den nya streamingtjänsten lockar fler kreatörer. 

Voyd play är plattformen som samlar exklusivt innehåll från profiler och kreatörer på ett och samma ställe. För en fast månadsavgift får prenumeranterna tillgång till flera kreatörers bästa och mest populära produktioner, helt reklamfritt. Tjänsten möjliggör också för profilerna att få betalt för sitt skapande. 

Nu har duon bakom Laxton ghost Sweden, även kallade Laxton, valt att skriva avtal med streamingtjänsten. Doun bakom Laxton är bröderna Tony Martinsson och Niclas Laaksonen som bland annat gjort sig kända för sitt samarbete med Joakim och Jonna Lundell i serien Spökjakt.

Det känns väldigt roligt. Den här typen av innehåll är otroligt efterfrågat och de har många hängivna fans som vi nu hoppas följer med till vår plattform, säger Pauline Valter, ansvarig för Voyd Play.

Tre exklusiva avsnitt

Laxton kommer att släppa tre avsnitt, som under tre månader kommer vara exklusivt tillgängliga på Voyd play. I de tre avsnitten får tittarna följa med spökjakts-bröderna till USA. Med sig på resan har de också kreatörerna Johanna Öholm och Lennie Hansson och i det första avsnittet besöker gruppen ett hemsökt fartyg från andra världskriget. 

Vi ser styrkan i användargenererat premiuminnehåll och vill säkerställa att kreatörerna kan fortsätta inspirera med sitt skapande – därför vill vi bidra på bästa sätt från vårt håll genom att erbjuda exklusivt innehåll samlat på en plattform, säger Pauline Valter.

Det första avsnittet har premiär tisdag 28 november klockan 18.00.