Therése Lindgren om varför hon sålt Indy Beauty – ”får se vad som händer”

Therése Lindgren (Foto: Indy Beauty)

I onsdags meddelade influencern Therése Lindgren att hon har sålt alla sina aktier i det egna skönhetsbolaget Indy Beauty, som grundades för fem år sedan. Vad prislappen landade på – för de 20 procent Therése ägde – framgick inte. Planen är i alla fall att hon ska fortsätta vara ansiktet utåt för varumärket ”en tid framöver”.

Köparen av Theréses andel är CCS Skincare Brands AB, som sedan tidigare äger resten av aktierna i bolaget genom systerbolaget Karo Pharma AB.

RELATERAT: Therese Lindgren säljer sin skönhetsbebis: ”Så jävla stolt”

Nu kommenterar Therése Lindgren händelsen.

Jag har sålt för att jag vill samarbeta med Indy Beauty på ett annat sätt, bland annat i marknadsföringen av produkterna, skriver hon till Breakit.

Hon vill inte avslöja vad hennes andel såldes för, och på frågan om det funnits andra intressenter med i bilden svarar hon ”inte vad jag vet”.

Det som jag är stolt över är att ha utvecklat, lanserat och etablerat Indy Beauty som har bidragit till att sätta vegansk skönhetsvård på kartan. Indy Beauty står för en insida och utsida i harmoni och att älska sig själv. Jag är stolt över att ha lyft fram realistiska skönhetsideal, uppmuntra till en vänligare syn på oss själva och varandra och verka för mindre självkritik.

Hon avslutar med att säga att hon i dagsläget inte planerar att starta andra varumärken.

Det finns inga planer just nu på att starta något nytt eller investera, men vi får se vad som händer i framtiden.

RELATERAT: Therése Lindgren går emot standarden: ”Våga vägra retuscherad hud”