Wahlgren & Wistam flyttar – väljer ny samarbetspartner: “Känns genuint”

Wahlgren & Wistam / Make sense media

Signerar avtal med Make sense media.

Podcasten Wahlgren & Wistam” har under nio år drivits av Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Nu väljer duon att signera avtal med en ny samarbetspartner, Make sense media. 

Make sense media är en byrå som skapar kampanjer åt annonsörer, tillsammans med kända influencers och podcasts. Byrån representerar sedan tidigare bland annat Filip och Fredriks podcast, This is 40, Penny Parnevik och Nicole Falciani. 

Vi är otroligt glada över att välkomna Wahlgren & Wistam till Make sense media-familjen! Den här podden har varit en drömsignering för oss ända sedan vi startade bolaget för fem år sedan. En proffsigare och mer underhållande duo än Pernilla och Sofia är svårt att hitta säger Felicia Lagerwall, medgrundare Make sense media, i ett pressmeddelande.

Podcasten kommer framöver också att finnas i videoformat, vilket gör att duon kan erbjuda lyssnarna mer innehåll. Podcasten har också fått en ny visuell identitet och nya avsnitt släpps på fredagar istället för söndagar. I övrigt kommer podcasten att vara sig lik, säger Sofia Wistam.

Podden kommer fortfarande att vara sig lik. Humor och allvar i en salig blandning. Vi tror att Make sense media kommer att komplettera oss perfekt. Vi gillar att det som de gör känns genuint, personligt och genomtänkt. Deras kreativa höjd är något som tilltalar oss. Detta partnerskap kommer att erbjuda nya spännande möjligheter för oss framåt, säger Sofia Wistam.