Youtube-veteranen Tjebz avslöjar: ”Så får jag 1 000 000 visningar”

Säsong 2, Avsnitt 26

Tobias ”Tejbz” Öjerfalk är gamer, Youtuber och influencer i största allmänhet och har varit det LÄNGE. Han var faktiskt en av de första som blev riktigt stor på sociala medier i Sverige. Redan 2009 startade han sin Youtubekanal som snabbt fick hundratusentals prenumeranter. Idag har han en Youtubekanal med 545 000 prenumeranter, han har 42,5 tusen följare på Instagram och en Tiktok-profil med cirka 7000 följare.

Dessutom har han släppt musik och har, om jag förstått det hela rätt, haft en låt som varit etta på Itunes-lista?! Slutligen har jag förstått att han nu inleder något som kanske kan bli en lysnade en standup karriär! Få svenskar har varit med i branschen lika länge som honom, och nu är han är. Tobias, Tejbz, Öjerfalk!


Emil Norberg är komiker och mediaprofil men ännu inte influencer. I podden ”Så blir du FUCKING influencer” träffar han Sveriges största influencers och experter på sociala medier, för att ta reda på ”hur man egentligen blir influencer och därmed blir rik, lycklig och älskad”. Med på resan har han med sig Influens.se.