Beatrice Reiman om den nakna youtube-videon: ”Avdramatisera kroppen”

Beatrice Reiman

Vill utmana normer och ideal och avdramatisera kroppen.

Beatrice Reiman, influencern bakom kanalen Beas liv, är inte rädd för att  gå utanför sin komfortzon. I ett tidigare samarbete med företaget Estrid valde hon att i en veckas tid enbart gå klädd i tighta klänningar, något som engagerade hennes följare och väckte diskussion i kommentarsfältet. I en ny video, även den skapad för ett samarbete med Estrid, väljer influencern att tillsammans med vänner, klä av sig helt.

För mig är det så viktigt att allas kroppar får synas och att man ska känna sig fin i den kropp man har. Jag försöker alltid hitta sätt att avdramatisera kroppen och låta den bli en självklar del av vår vardag. Jag är otroligt peppad över denna video, där jag tillsammans med vänner utforskar gränserna för vår komfortzon, säger Beatrice Reiman.

I videon får vännerna för första gången se varandra nakna, därefter målar de av varandra. Syftet med videon är att hylla alla kroppstyper och uppmuntra till att känna stolthet över sin kropp och avdramatisera kroppen och hur vi uppfattar den.