De är drömgästerna – när serien ”Date night” får en andra säsong

Sarah Tjulander med sin fästman Oscar Tornell. (Foto: Hazerstudio)

Influencerns serie hade premiär för en vecka sedan.

Det var för en vecka sedan som första avsnittet av Youtube-serien “Date night” släpptes. Responsen har fått influencern Sarah Tjulander och hennes fästman att redan blicka framåt mot en andra säson.

Jag är faktiskt helt överväldigad över all fin respons, det som gör mig gladast är att så många berättar att de skrattat så, vi vill ju att serien ska underhålla, säger hon till Influens.

Hon avslöjar också att hon har några drömgäster för serien, bland annat ett känt influencerpar.

Kenza och hennes man, då de har varit tillsammans så länge samt har tre barn. Det tycker jag är imponerande! Jag skulle gärna ha med Kelly Gale & Joel Kinnaman också.

Är i kontakt med en streamingtjänst

Men Sarah Tjulander berättar att de hoppas på att få med par från flera olika branscher, och att det finns stora planer för de kommande dejterna.

En blandning av par från olika branscher är drömmen för att få höra hur man tacklar olika vardagsproblem.

Influencern avslöjar också att paret har planer på både mer extrema aktiviteter och utlandsresor, för de som är villiga att gå på dejt med dem.

Fortsätter responsen att vara såhär bra så ska vi absolut öka på med lite mer extrema aktiviteter, som fallskärm och så vidare, till nästa säsong. Vi är i kontakt med en streamingtjänst nu gällande säsong två och då blir det absolut någon resa, tänk en date night i Italien till exempel, vilken dröm!