Bianca Ingrosso och Vanessa Lindblad gör det igen – startar nytt varumärke

Mitten: Victor Appelqvist, Vanessa Lindblad och Bianca Ingrosso (Foton: Instagram)

”En dröm som går i uppfyllelse för oss alla”.

Idag blev det officiellt: Bianca Ingrosso och Vanessa Lindblad släpper nytt varumärke och företag, Àvora. Duon står även bakom e-handelssuccén Caia Cosmetics, samt inredningsbolaget Tinted. På den här resan har de dock även med sig entreprenören Victor Appelqvist.

LÄS ÄVEN: Bianca Ingrosso och Vanessa Lindblad går in i ny e-handel: ”Kärlek vid första ögonkastet”

Vårt modeuniversum som inspireras av det tidlösa i Skandinavien och det lekfulla från Sydeuropa. Àvora andas kvinnlighet och självsäkerhet, där det klassiska möter det framtida. Vi skapar ikoniska siluetter som håller över tid där material och passform är noga genomarbetat i alla våra plagg, skriver Vanessa Lindblad på Instagram.

Vi är så stolta att äntligen få visa er vår dröm, en kittlande vision som alltid funnits hos oss. Är så tacksam och lycklig att få göra detta tillsammans med Bianca Ingrosso och Victor Appelqvist.

Den nya e-handelssatsningen slår upp sina digitala butiksdörrar den 2 maj.

Detta har varit en otrolig resa som drivits av hela teamets passion, kreativitet, lekfullhet och kärlek. Det här är en dröm som går i uppfyllelse för oss alla, och vi är tacksamma över att ha arbetat tillsammans med ett så talangfullt team, skriver Bianca Ingrosso på sin kanal.

Bianca Ingrosso driver idag även smyckesvarumärket Ani Jewels, med sin kollega Lovisa Worge.

Uppföljning: Därför startade Bianca och Vanessa nya e-handeln: ”Många tror att det här är rent affärsmässigt”