Camilla Hamid släpper e-handel och sin första produkt: ”Får många förfrågningar”

Har Proad i ryggen.

Bakprofilen Camilla Hamid blir e-handlare. Nu lanserar hon nämligen sin första produkt – en egendesignad doseringstratt – på sin sajt Mykitchenstories.se. En plats där Camilla hittills endast delat med sig av recept, men även länkat till sina Youtube-avsnitt och kokböcker hon skrivit som sålts hos återförsäljare.

LÄS ÄVEN: TV-stjärnan och bakprofilen Camilla Hamid: ”Jag kunde stå och baka långt in på natten”

Jag får väldigt många förfrågningar gällande vad man behöver för redskap i köket för att få till de där perfekta muffinsen, eller för att göra en tjusig uppläggning. Det, i kombination med att jag själv under lång tid efterfrågat en återanvändbar doseringstratt som också är en fin inredningsdetalj, fick mig att ta steget och ta fram en egen produkt, säger Camilla Hamid i ett pressmeddelande.

Camilla är en av de profiler som ingår i byrån Proads stall, och e-handelssatsningen är något hon gör tillsammans med teamet i Malmö.

Vi är väldigt glada och stolta över att få möjligheten att erbjuda Camilla Hamids doseringstratt till de som vill ha ett snyggt och behändigt redskap i köket. Vi ser fram emot att komplettera kollektionen allt eftersom och håller tummarna för att Camillas följare och andra matlagning- och bakningsintresserade ska tycka lika mycket om tratten som vi gör, säger Amanda Möller, affärsutvecklare på Proad.

Proad skriver att produkten till en början endast kommer att säljas via Camilla Hamids sajt.