Detta vill influencers hitta under granen – ”en resa till solen”

Lucas Simonsson, Anitha Clemence, Lisa Borg (Foto: Instagram)

Praktiska saker eller stora altruistiska önskningar på listorna.

Nu har vi glidit in i december och julafton närmar sig med stormsteg. Vad önskar sig då våra influencers att de ska hitta under granen eller i strumpan? Influens.se hörde av sig till några av landets största profiler som alla verkar ha svårt att önska sig något.

Har slutat önska mig saker. Känns lite larvigt att önska sig saker som vuxen man. Min önskan är att kunna uppfylla mina barns önskelista på bästa sätt, säger Calle Schulman.

Men om de verkligen anstränger sig så blir det gärna något praktiskt. Till exempel så önskar sig podd- och radioprofilen Klara Doktorow en ny morgonrock som helst får hålla lika länge som hennes nuvarande, som hängt med i tolv år.

Jag vet faktiskt inte men behöver strumpor, svarar Lucas Simonsson från JLC.

Samtidigt så har vi den delen av de tillfrågade som drar sig mot de större önskningarna bland annat Bingo Rimér som gärna ser fred på jorden, eller åtminstone i Ukraina. I denna kategorin får även barnen sina beskyddare.

Att alla barn ska få en trygg och trevlig jul. Jag önskar att vi kunde stänga in alla destruktiva föräldrar i en garderob så julen kan få vara till för barnen, säger Lisa Borg (f.d. Anckarman).

Här följer en liten önskelista:

Michaela Forni:
Att våra två renoveringar blir klara. Det är rätt påfrestande psykiskt att renovera två bostäder samtidigt som man är gravid, haha! Sedan önskar jag mig några olika lampor som jag har span på, så kanske om tomten är riktigt snäll.

Klara Doktorow:
Min morgonrock är 12 år gammal och har nu flera hål. En lyxig morgonrock som håller i 12 år framåt kanske?

Lucas Simonsson:
Jag vet faktiskt inte men behöver strumpor.

Anitha Clemence:
En resa till solen. Men tror jag kommer få köpa den själv om det ska förverkligas.

Lovisa “Lojsan” Wallin:
Helt ärligt så finns det inget materiellt jag önskar mig i jul men önskar mig en vit jul mer än någonsin.

Bingo Rimér:
Fred på jorden. Om det är för mycket begärt. Så åtminstone fred i Ukraina.

Calle Schulman:
Har slutat önska mig saker. Känns lite larvigt att önska sig saker som vuxen man. Min önskan är att kunna uppfylla mina barns önskelista på bästa sätt.

Lisa Borg (f.d. Anckarman):
Att alla barn ska få en trygg och trevlig jul. Jag önskar att vi kunde stänga in alla destruktiva föräldrar i en garderob så julen kan få vara till för barnen.

Danjal Kanani:
Är faktiskt nöjd, har min sambo och min hund. Behöver inget mer i mitt liv.