Elly Pistol bakom Linda Piras och Shirin Amins succéresa: ”Slutsåld inom ett dygn”

Artisten och influencern Linda Pira har haft många framgångsrika låtar och har flertalet vunna priser och utnämnanden, från bland annat Grammisgalan och P3 Guld, på sitt konto. I dagsläget har hon även tagit en aktiv roll på sociala medier och driver ett Instagramkonto med nära 100 000 följare.

Nu har hon och vännen Shirin Amin, personlig tränare, föreläsare samt populär hälsoprofil på sociala medier, nyligen kommit hem från en lyckad lifestyle-resa. En resa som gick till Marbella där tio deltagare, mellan 31 augusti och 4 september, fick hjälp och inspiration till att ”utveckla träning och välmående inifrån och ut”.

Konceptet är unikt, det är inte bara träning och kost det handlar om, men även självutveckling och att sätta goda rutiner i sin vardag för att få balans och motivation, säger Linda Pira i ett pressmeddelande.

Totalt sponsrade fem företag resan, bland annat modevarumärket Elly Pistol som var en av storspelarna.

Linda Pira och Shirin träffar rakt in i Elly Pistol-målgruppen med detta initiativ, säger Leila Kloo, vd på Elly Pistol, till Influens.se.

Deltagarna fick bo tillsammans i ett hus på spanska solkusten och träna på bland annat gym och ute i naturen, och Elly Pistol sponsrade gänget med cirka 80 plagg.

Tog ni fram nya plagg speciellt för den här resan?

Vi tog inte fram unika designs denna gången, utan sponsrade med våra bästsäljare som vi kände skulle passa resans syfte, deltagarnas personliga stil och den spanska värmen, säger Leila.

Duon fick idén om att skapa en hälsoresa för kvinnor, efter att under en längre tid ha inspirerat med tränings- och kosttips online. Något som följarna nappade på direkt.

Resan var slutsåld inom ett dygn, säger Shirin Amin.

Hur känns det nu när ni har kommit hem, gick allt bra? 

Resan slog alla våra förväntningar. Deltagarna hade stor respekt för varandra och det fanns en stor gemenskap i huset, systerskap skulle jag kalla det, säger Shirin och berättar:

En kväll hade vi en uppesittarkväll där jag och Linda berättade om våra liv och de blev väldigt känsligt för många av deltagarna och oss coacher. En väldigt fin och värdefull stund.

Efter en så lyckad debutresa, är nu är planen att hålla i minst fyra liknande resor varje år.