Fanny Lagerwalls beslut – lämnar som ambassadör för Lumene: “Extremt svårt”

Fanny Lagerwall (skärmdumpar från Instagram @facebyf)

Makeupartisten har varit global ambassadör för varumärket i tio år.

Enligt ett inlägg på Instagram har beslutet varit “extremt svårt” men hon skriver också att det är rätt tidpunkt att avsluta på topp tillsammans. Efter tio år som ambassadör för Lumene väljer nu Fanny Lagerwall att lämna.

Jag är väldigt stolt över de tio år jag fått det fina förtroendet att representera Lumene. Jag älskar produkterna och kommer fortsätta jobba med dom i mitt yrke som sminkös. Jag är så tacksam att jag fått jobba med dom bästa cheferna och kollegor under åren som gått. Jag har känt mig enormt uppskattad och värdefull vilket gjort att jag trivts så bra och alltid sett på Lumene som min andra familj, skriver hon i sitt inlägg på Instagram.

Fanny Lagerwall har nästan 34 000 följare på Instagram och har haft stora framgångar som makeupartist inom tv- och underhållningsbranschen. Bland annat var hon makeupartist åt tjejerna i Love is blind, inför deras bröllop. Tillsammans med Lumene har hon också tagit fram en egen kollektion produkter under namnet Lumene x Face by F. 

Samtidigt som hon nu meddelar att hon lämnar som ambassadör, hintar hon också om “en framtida resa”. Exakt vad det innebär återstår att se.