Forni gör nytt rekord – flyger förbi 4 miljoner

Michaela Forni

Passerar tidigare omsättningsrekordet.

Michaela Forni har många strängar på sin lyra som till exempel sitt techbolag Baby Journey, siten Hello Tint och onlinemagasinet Forni.se. Dessutom kan man höra henne som den nya partnern till Rebecca Stella i podcasten “Nu börjar livet”. Influens.se skrev nyligen om att hon även är en av de profiler som ska hjälpa när det danska premiumvaruhuset Magasin du Nord ska in i Sverige.

Michaelas influencerverksamhet och Forni.se sköts av hennes bolag Forni Group AB, som nu kommit med sin rapport. Bolaget har brutet räkenskapsår vilket betyder att resultatet är från Juli 2021 till Juni 2022. För första gången sedan bolaget bildades 2014 tar de klivet över fyra miljoner kronor i omsättning. Och med de siffrorna så vänder man en svagt nedåtgående trend som varat sedan 2018 då bolaget hade sin historiskt sett största omsättning på 3,85 miljoner kronor.

Omsättningen hamnar på 4,38 miljoner kronor vilket är en ökning med nästan en miljon kronor från året innan, då man visade 3,41 miljoner. Med i ökningen följer också rörelseresultatet som går från knappa 700 tusen kronor 2020/21 till precis över 2 miljoner i det senaste bokslutet.