Infly svänger mot nya mål med tre nya toppnamn: ”Naturligt nästa steg”

Anna Bostam, Katarina Graffman och Daniel de Sousa

Influencer-agenturen Infly, som lanserades i somras av branschprofilen Johannes Gustavsson, omprofilerar verksamheten – från en agentur till en byrå. I samband med detta sätter bolaget ihop en advisory board där tre seniora rådgivare kliver in.

Det här känns som ett naturligt nästa steg att ta för att nå nästa nivå, säger vd:n Johannes Gustavsson i ett pressmeddelande.

De som tar plats i Inflys advisory board är Anna Bostam, Daniel de Sousa och Katarina Graffman. Trion ska stötta och ge råd i strategiska frågor som rör företagets utveckling.

Det här är tre personer som jag har känt under en längre tid och som jag litar fullt ut på. Det har varit viktigt för mig att hitta personer som kompletterar kunskaperna som vi inte redan har inbyggt i organisationen, säger Johannes Gustavsson.

Anna är vd för reklambyrån Birde & Frankel, med lång erfarenhet av rollen som marknadschef och även känd från varumärkes- och kommunikationsbyrån The Fan Club.

Daniel de Sousa är vd för den internationella affärsplattformen för restauranger och hotell, Trivec. Tidigare har han även varit vd för bland annat svenska mjukvaruföretaget Visma Spcs. Förutom Infly är han idag också styrelseledamot i konsultbolaget inom offentlig upphandling Tenders, SaaS-bolaget Briox och den norska kundservice-plattformen Zisson.

Katarina Graffman är doktor i antropologi, driver Inculture och är affilierad forskare vid institutionen för kulturantropologi och etnologi i Uppsala. Hennes expertområden är konsumtionskultur och mediekonsumtion. Katarina har arbetat med företag som IKEA, Volvo Cars och Björn Borg.

Anna kommer in med sin erfarenhet av att bygga en kreativ affär, Daniel med sin kunskap om ledarskap och organisation och Katarina med sin uppfriskande syn på omvärlden. Det här kommer att hjälpa oss att få upp ögonen för såväl möjligheter som utmaningar som vi tidigare varit blinda för, säger Johannes Gustavsson.

Infly representerar bland annat Melodifestivalen-aktuella Theoz, matlagningsprofilerna Astrid Nordin, Benjamin Delfi samt TikTok-läkaren Doktor Tracy.