JLC släpper ny podd: ”Har alltid kunnat gömma oss bakom att vara roliga”

Carl Déman, Lucas Simonsson och Jonas Fagerström

Humortrion JLC, Jonas Fagerström, Lucas Simonsson och Carl Déman, har idag en av Sveriges största kommersiella podcasts ”Mellan himmel och jord”, med över 1,3 miljoner lyssningar i månaden. Nu lanserar gruppen ytterligare en podd – ”Naket och Nära”.

Den nya podden ses som ett exklusivt bonusinnehåll till det första succékonceptet och finns nu tillgänglig via prenumerationstjänsten Acast+, som lanserades i mars månad. Tjänsten möjliggör för innehållsskapare att tjäna pengar på sin kanal. ”Naket och Nära”-avsnitten kommer att vara reklamfria och samtalsämnena kommer att skilja sig från de som berörs i ”Mellan himmel och jord”.

Nu vill vi gå ännu djupare, visa ännu fler lager av oss själva och våga prata om allt som har med känslor att göra. I vårt nya format Naket och Nära tar vi ett steg i rätt riktning. Vi har alltid kunnat gömma oss bakom att vara roliga, vilket vi fortfarande hoppas att folk tycker att vi är, men det känns fint att tillsammans med lyssnarna skapa ett forum där vi får gå ännu djupare, säger Lucas Simonsson i ett pressmeddelande.

Vår podd är inte bara en plats där tre grabbar trycker på ”record”. Tack vare podden har vi fått en extra familj genom våra lyssnare och vi har hittat en plats där vi kan reflektera tillsammans med dem. Nu är det dags för oss att ge tillbaka! Med Acast+ behöver vi inte oroa oss för att vara för intima eller för privata eftersom vi har direkt stöd från vår egen lyssnarfamilj, tillägger Carl Déman.