Johanna Bladh om kommande bokdebuten: ”Kommer förändra livet för kvinnor”

Johanna Bladh (skärmdump från Instagram)

Släpper Tjejbibeln på Internationella kvinnodagen. 

Det var i somras som influencern Johanna Bladh avslöjade att hon fått frågan om att ge ut en egen bok, något hon enligt ett Instagraminlägg ska ha drömt om i hela sitt liv.

Jag har drömt om det här sedan jag var liten. Jag har fyllt dagbok efter dagbok med berättelser, tankar, känslor. Handen svart av bläck, tankarna uppe bland molnen och hjärtat lättat. Tänk om mina ord en dag skulle få kapslas in i ett bokomslag och få läsas av resten av världen?, skrev hon då.

Nu är det klart vad boken kommer att heta: Tjejbibeln. På Instagram skriver Influencern att boken kommer att släppas på Internationella kvinnodagen, den 8 mars, nästa år.

En bok som jag hoppas från botten av mitt hjärta kommer förändra livet för kvinnor där ute. En bok som ska ge kvinnor BÄTTRE SJÄLVFÖRTROENDE att våga ta makten över sina liv och sluta ta så jävla mycket skit, skriver hon om boken.