Stort intresse för influencerns självbiografi: “Wow, vilken respons”

Jenny Karlsson

Boken ”Hej jag har CP” släpps den 15 maj.

Jenny Larsson är på Instagram känd som “jennyspyssel” och har 112 000 följare. På sitt konto sprider hon kunskap om hur det är att leva med diagnosen Cerebral pares (CP). Detta gör hon genom att dela med sig av sin egen vardag, med familj, jobb och kreativa intressen. Men också genom att ta upp reaktioner och frågor som hon stött på genom livets gång. Nu sprider hon sin berättelse vidare, utanför sociala medier.

Den 15 maj släpps Jenny Larssons självbiografi, ”Hej jag har CP”, och precis som på hennes Instagram, är engagemanget för boken högt. Boken låg bland annat på Bokus topplista under flera dagar, efter att det blivit möjligt att förhandsboka den. 

Alltså wow, vilken respons jag fått sedan i torsdags då jag berättade att det nu går att förhandsboka min kommande bok: ”Hej jag har CP”, skriver Jenny Larsson i ett inlägg på Instagram. 

Boken har också lett till uppmärksamhet från media och enligt influencern själv är det flera tidningar som hört av sig och vill göra intervjuer.

I boken får läsaren följa Jenny Larsson från födsel till nutid, samtidigt som hon besvarar några av de vanliga frågorna, som när hon fick sin skada, vilka utmaningar hon möter i vardagen, och om hon var orolig över att hennes barn också skulle få diagnosen.

LÄS ÄVEN: Jenny Larsson har alltid stuckit ut – på Instagram har det blivit en fördel