Kontaktades av förlaget – för att skriva bok om personlig utveckling

Emelie Walles (Foto: Instagram @emeliewalles.se / pressbild)

Meditation, manifestation och astrologi, i influencerns kommande bok.

Det var i december förra året som influencern och Vibes of mind-grundaren Emelie Walles avslöjade att hon hade skrivit på ett författaravtal. Då kunde hon inte dela med sig av vad boken skulle handla om, men kallade den själv för “årets viktigaste bok”. 

Nu har influencern gått ut med mer information. Boken, som går under titeln ”Inre Succé – Manifestering, astrologi och spiritualitet”, är skriven tillsammans med två andra författare, Ivar Kristoffersson och Yvonne Frank Månsson.

Jag vill inget annat än att du ska se dig själv, prioritera dig själv en liten stund om dagen, jag vet att det inte är lätt. Därför har jag tillsammans med Yvonne & Ivar som är författare och experter inom området personlig utveckling, meditation, manifestation och astrologi gjort den ultimata boken för att du ska kunna satsa på dig själv, skriver influencern på Instagram.

Fick frågan av förlaget

Boken innehåller enligt influencern flera enkla verktyg och övningar, samt en dagboksdel att skriva i. I boken kommer hon också att dela med sig av sin egen resa för ett bättre mående och hur hon hittade sig själv. Enligt profilen var det förlaget som hörde av sig till henne med idén till en bok.

Det var förlaget som kontaktade mig med idéen som vi sedan utvecklat tillsammans. Jag, Yvonne & Ivar har sedan i höstas jobbat med bokens innehåll. Det är fantastiskt kul att få göra detta tillsammans med dom, skriver Emelie Walles i en kommentar till Influens.

Boken kommer att släppas under Bokmässan i september.