Klara Elvgren blir programledare: ”Något jag alltid drömt om”

Klara Elvgren (Foto: Instagram hbomaxnordic)

Det amerikanska dejtingprogrammet ”FBOY Island”, som även beskrivits som ett socialt experiment, kommer till Sverige. Den som har fått programledaruppdraget är ingen mindre än influencern Klara Elvgren.

RELATERAT: Klara ”Tanby” Elvgren slog 8 miljoner – ”efterfrågan ökar kraftigt”

Äntligen kan jag berätta att jag är programledare för FBOY Island. Känner mig taggad och så redo att kicka igång denna nya resan, skriver Klara på Instagram.

Klara, som på sociala medier går under ”Tanby Klara”, har signats av HBO Max Nordic för den svenska versionen, som produceras av WBITVP Sweden. Serien kommer även att släppas i lokala versioner i Danmark, Spanien och Nederländerna.

För Klara Elvgren är det här inte första gången som hon kliver in i tv-rutan. Så sent som i fjol debuterade hon Paradise Hotels eftersnacksserie Studio Paradise, som hon ledde tillsammans med influencern Smail Alihodzic.

Att få stå som programledare är något jag alltid har drömt om och nu gör jag äntligen det! Känner en sådan enorm tacksamhet till er och är väldigt hedrad att HBO Max Nordic ville ha just mig. Jag är så taggad på att få växa inom detta, för jag tycker att det här är så roligt. Går runt med fjärilar i magen 24/7, fortsätter Klara.

Den första säsongen av FBOY Island Sverige kommer att bestå av tio avsnitt, men ett exakt premiärdatum är ännu inte satt.

RELATERAT: Klara Elvgren, Sanna Jörnvik och Penny Parnevik coachas – siktar mot topplistorna