Lisa Anckarman gör skådespelardebut: ”De har gjort rollen för mig”

Stylisten och modeinfluencern Lisa Anckarman har fått sin första skådespelarroll. Hon ska nämligen vara med i ungdomsserien Up4Noise, som SVT står bakom.

Jag ska åka till Malmö för att göra skådespelardebut. Jag är så nervös. Det är en SVT-produktion och jag har cirka 20 sidor manus, säger Lisa Anckarman på Instagram.

Up4Noise sändes första gången i fjol och har hittills endast en säsong. Serien handlar om vänskap, drömmar och kändisskap och tvillingssystrarna Iza och Elle Cryssanthander, Sveriges största TikTok-profiler med nära sex miljoner följare, har också varit med i serien.

När SVT ringde mig och berättade att de ville ha med mig i det här, så berättade de att de hade gjort rollen för mig. Så jag ska alltså spela mig själv. Det blir spännande, men det känns lite random att jag hamnade i det här för jag har aldrig tänkt att jag vill skådespela, säger Lisa Anckarman.